2-in-1 Silicone case beschermhoesje geschikt voor Apple AirPods Pro – Case met gratis karabijnhaak | EarKings – Roze

5.00

bol.com BEbol.com BE Bestel nu bij bol.com BE
Artikelnummer: 601488907722 Tag:

Beschrijving

Silicone Case voor Apple AirPods Pro | 2-in-1 beschermhoes met karabijnhaak | Airpod bescherming | Airpods protection | Airpods case | Bescherm je oortjes | Earbuds bescherming
De nieuwe Apple Airpods Pro zijn recent geïntroduceerd en zijn zoals de eerdere versies een verademing voor je oren. Dat mag ook wel voor de forse prijs van maar liefst €279,-! Een flink bedrag en daarom wil je ze natuurlijk ook zo lang mogelijk heel houden. Om te voorkomen dat je ze na een valpartij kapot maakt is het daarom verstandig om tegen een klein bedrag een beschermhoesje te kopen.
Dempend materiaal en karabijnhaak tegen verlies
Een beschermhoesje beschermt de oortjes doordat het is gemaakt van silicone. Dit is een soort rubber waardoor de trillingen en schok van een valpartij geabsorbeerd worden en je oortjes hier geen last van hebben. Zo kan je je oortjes zo vaak laten vallen en zullen ze heel blijven (natuurlijk is voorzichtigheid altijd gewenst). Naast het dempende materiaal krijg je ook een gratis karabijnhaak bij het beschermhoesje. Met deze haak kan je de oortjes vastmaken aan je broek, tas of jas en zul je ze dus ook nooit kunnen verliezen. Zo minimaliseer je 2 gevaren die je niet wil bij dure oortjes: de kans op een defect en de kans op verlies.
Voordelen
✔ Anti-shock en dempend silicone materiaal
✔ Gratis karabijnhaak
✔ Zeer voordelig voor je dure oortjes
✔ Super prijs kwaliteit verhouding
✔ 100% schokbestendig
✔ Slechts 3.5% (of 1/28e) van de prijs van AirPods Pro
Super voordelige 100% bescherming
De super goedkope prijs van de beschermhoes is slechts 3.5% van de totale waarde van de Apple AirPods Pro. Als je het zo bekijkt dan bescherm jij je dure oordopjes dus al met een fractie van de waarde van de AirPods zelf. Voor slechts 1/28e deel ben je verzekerd van een langere levensduur van je earbuds.
Specificaties
✔ Materiaal: Silicone
✔ Formaat: geschikt voor Apple Airpods Pro
✔ Garantie: 6 maanden
Niet tevreden met je silicone beschermhoes? Neem contact met ons op en dan zoeken we een oplossing. Je kan de case bovendien altijd binnen 30 dagen gratis retour sturen.