3 in 1 set! Airpods hoesje siliconen case cover beschermhoes + strap voor Apple Airpods - royal blauw

3 in 1 set! Hoesje voor Airpods siliconen case cover beschermhoes + strap + earhoox – royal blauw

9.01

bol.com BEbol.com BE Bestel nu bij bol.com BE
Artikelnummer: 601512277869 Categorie: Tag:

Beschrijving

Met deze luxe 3 in 1 set, dus Airpods case hoesje + koord + oorhaak zult u uw Apple Airpods nooit meer verliezen of laten vallen en beschadigen. Ook zorgt u er met de oorhaak voor dat de Apple Airpods altijd comfortabel in uw oren blijven zitten en minder makkelijk uit uw oren vallen.
Siliconen Beschermhoes
Het Airpods case hoesje is super omdat deze ervoor zorgt dat je Apple Airpods optimaal beschermd worden tegen krassen, viezigheid, stoten en stof. Het Airpods case hoesje is gemaakt van flexibel impact resistent siliconen materiaal met een eenvoudig te openen en te sluiten kapje aan de bovenzijde. En dankzij de speciale uitsparing aan de onderzijde kun je je Airpods ook in het Airpods case hoesje opladen! Ook zit er een knopje op het Airpods case hoesje zodat u het knopje op uw Airpods case hoesje nog steeds in kunt drukken.
Specificaties:
Geschikt voor: Apple Airpods
Kleur: royal blauw
Materiaal: siliconen
Voordelen:
Het voordeel van het Airpods case hoesje is dat u uw Airpods optimaal beschermd en voorkomt dat ze kapotgaan of dat u ze verliest. Verder ziet het Airpods case hoesje er gewoon super trendy uit en kunt u op deze manier uw Apple Airpods personaliseren.
Airpod strap
De Airpod strap is super omdat deze strap ervoor zorgt dat de uw Apple Airpods keurig om uw nek blijven hangen bij het uit uw oren vallen. Ook biedt de Airpods strap de mogelijkheid om de Apple Airpods gewoon even om uw nek te hangen wanneer u even met iemand wilt praten en dus even geen muziek wilt luisteren.
Specificaties:
Geschikt voor: Apple Airpods
Kleur: wit
Materiaal: siliconen
Voordelen:
Het voordeel van de Airpods strap is dat u dankzij deze Airpods strap nooit meer uw Apple Airpods zult verliezen of kan laten vallen. Zo voorkomt u dat uw Apple Airpods kapot gaan, ze blijven gewoon eenvoudig om uw nek hangen.
Airpod / Earpod earhook
De oorhaak is super handig omdat deze oorhaak ervoor zorgt dat de Apple Airpods beter in uw oren blijven zitten. De oorhaak zit super comfortabel.
Specificaties
Geschikt voor: Apple Airpods en Apple EarPods
Kleur: wit
Materiaal: siliconen
Voordelen
Het voordeel van de oorhaak is dat de Apple Airpods niet snel meer uit uw oren kunnen vallen. U kunt hierdoor bijvoorbeeld met de Apple Airpods in sporten zonder u druk te hoeven maken of uw Apple Airpods wel stevig in uw oren blijven zitten. Zo voorkomt u dat de Apple Airpods kapotvallen op de grond.