4-in-1 Apple PowerHouse voor iPhone, Apple watch en Airpods

59.00

bol.com BEbol.com BE Bestel nu bij bol.com BE
Artikelnummer: 600911091057 Categorie: Tag:

Beschrijving

Laad jouw Apple iPhone, Airpods en Apple Watch tegelijkertijd op met de 4-in-1 Powerhouse dockingstation voor Apple. Dit dockingstation bevat een speciale module met magneten waarmee de Apple Watch wordt uitgelijnd en direct via inductie wordt opgeladen. Het dock is ook voorzien van Draadloos laden en heeft een mogelijkheid om als standaard gebruikt te worden om films te kijken op uw telefoon.
Alle apparaten worden steving ondersteund door het dock en blijven veiling in zicht terwijl ze door de Supercharger zo snel mogelijk opgeladen worden.
Let op: De powerhouse werkt met alle iPhones. Mocht u gebruik willen maken van een van de wireless charger wees er dan zeker dat u minimaal een iPhone 8 nodig hebt.
Vier apparaten tegelijk opladen
Het laadstation is voorzien van vier oplaadpunten voor het gelijktijdig opladen van vier aparaten: 2 ingebouwde module met magneten voor inductief opladen, speciaal voor de Apple Watch en Apple iPhone. 1 Wireless charger die gebruikt kan worden door elk ander apparaat dat voorzien is van wireless charging en 1 Lightning aansluiting speciaal ontworpen voor de Airpods 1/2/Pro.
Gemaakt en Gecertificieerd voor Apple iPhone, Watch en Airpods Dit elektronisch accessoire is speciaal ontwikkeld voor Apple Watch en iPhone en voldoet aan de door Apple gestelde prestatienormen.