Hoesje / case / beschermhoesje geschikt voor Apple Airpods (gen. 1 &2) – ESR – Zeer mooi ontworpen hoesje, kwalitatief – Breeze- geschikt voor draadloos opladen & met led indicator opening – WIT

14.95

bol.com BEbol.com BE Bestel nu bij bol.com BE
Artikelnummer: 601444786167 Tag:

Beschrijving

Dit premium A merk hoesje is van het merk ESR. ESR kenmerkt zich doordat zij zeer veel aandacht besteden aan het ontwerp van hun hoesjes en verpakking. Dit hoesje is dan ook één van de sterkste hoesje geschikt voor Apple Airpods op de markt.
Met dit siliconen hoesje beschermd u, uw Airpod case tegen krassen en stoten. U kunt de case er gemakkelijk in en uit schuiven. Alle functies blijven beschikbaar, zoals het opladen en het openen met de deksel van de case. Opladen is via de laadkabel of door deze op uw draadloze lader te leggen. Tevens heeft deze case een handig gaatje, waarmee u het lichtje / led van uw airpodscase kunt zien. Led indicator opening.
Deze materialen zijn gemaakt van een extreem sterk en mooi materiaal. Vanwege het extreem goede materiaal en omdat het een geregistreerd A merk is, is dit hoesje hoger geprijsd dan normale hoesjes.
-Gemaakt van zeer stevig en beschermend silicone materiaal.
-Komt in een mooie verpakking.
-Heeft een aansluiting voor de laadkabel en geschikt voor draadloos laden.
-Geschikt voor generatie 1 en 2.
-Heeft een opening voor de led indicator.
-Zeer kwalitatief product.