Hoesje Voor Apple AirPods Case Hoes Hard Cover – Licht Roze – 2 PACK

11.95

bol.com BEbol.com BE Bestel nu bij bol.com BE
Artikelnummer: 601358070964 Tag:

Beschrijving

2x Optimale bescherming met dit hoesje voor Apple AirPods case hardcover
✔ Hoogwaardig materiaalgebruik voor dit AirPods hoesje hardcover
✔ Voorzien van de benodigde uitsparingen
✔ Duo verpakking speciaal ontworpen voor Apple AirPods
Je wilt natuurlijk dat je dure draadloze oplaadcase voor je Apple AirPods mooi en onbeschadigd blijft. Met dit lichtroze hard cover hoesje is je Apple AirPods oplaadcase beschermd tegen vallen, stoten, krassen en vuil. Het stijlvolle AirPods hoesje is gemaakt van hoogwaardig plastic met een glad design. Het AirPods hardcover hoesje heeft een schokbestendige werking. Daarnaast zorgt deze AirPods case ook nog eens voor extra grip. Met deze duo verpakking heb je atijd een extra AirPods hoesje hardcover in huis!
De AirPods case hard cover is speciaal ontworpen voor je oplaadcase voor je Apple AirPods. Het AirPods hardcover hoesje bestaat uit één geheel en beschermt hierdoor alle zijden van de oplaadcase. Door het gebruiksvriendelijke ontwerp en de speciale uitsparingen in deze hardcover AirPods hoes blijft het gebruikersgemak behouden. Alle aansluitingen van je Apple AirPods blijven beschikbaar. Het is dus bijvoorbeeld niet nodig om het AirPod case hoesje te verwijderen om je AirPods op te laden via de lightning-aansluiting. Je kan je AirPods nog steeds draadloos opladen met dit hardcover hoesje. Naast de beschermende werking geeft dit Apple AirPods hoesje hardcover ook een unieke herkenbare persoonlijke look aan je draadloze oplaadcase van je Apple AirPods. Door het gestroomlijnde design van het AirPods hardcover hoesje merk je haast niet dat er een hoesje om je Apple AirPods zit.
Deze cover voor je AirPods hoesje is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Er is keuze tussen een opvallende rode of gele kleur om uw hoesje te laten stralen. Ook is het mogelijk om voor een zakelijke grijze of zwarte kleur te gaan. Met deze AirPods case zijn je Apple AirPods ongetwijfeld optimaal beschermd tegen vallen, krassen en vuil.
Voordelen van deze Apple AirPods hoesje hard cover:
✅ Goede bescherming voor je oplaadcase voor je Apple AirPods
✅ Hoogwaardig materiaal gebruik van deze AirPods case hardcover
✅ Vertrouwd gebruiksgemak door alle speciale uitsparingen
✅ AirPods case is gestroomlijnd en licht in gewicht
✅ Extra grip op je draadloze oplaadcase
Kenmerken:
• Lichte stevige hardcover bescherming
• Gebruiksvriendelijke ontwerp van dit AirPods hoesje
• Gestroomlijnd AirPods hoesje hardcover met de perfecte pasvorm
• Extra grip & unieke look
Inhoud pakket:
• 2x hardcover hoesje voor je Apple AirPods case
Geschikt voor:
• Oplaadcase van je Apple AirPods
Let op: exclusief Apple AirPods en oplaadcase.