Icarer AirPods Case Leer hoesje voor Apple AirPods 1 / 2 lederen bescherm Etui Bruin

Icarer AirPods Case Leer hoesje voor Apple AirPods 1 / 2 lederen bescherm Etui Bruin

20.00

Bestellen
Artikelnummer: 602041451837

Beschrijving

Bescherm je Apple Airpods met de luxe stijlvolle leren hoes van Icarer. De Apple Airpods zijn dure in-ear koptelefoons en het is dus erg belangrijk om ze op de juiste manier te beschermen. Het leren hoesje van iCarer is op maat gemaakt, biedt propere bescherming en is gebruiksvriendelijk. Daarnaast is hij te verkrijgen in verschillende kleuren! Bekijk hieronder de voordelen van het leren hoesje van Icarer
Propere bescherming
Deze leren Hoes zorgt ervoor dat de houder van de Apple AirPods niet beschadigd..
Deze hoes is aan de binnenkant voorzien van een polycarbonaat frame. Hierin kan de Airpods oplaadcase makkelijk ingeklikt worden. Door het materiaal van het frame is het niet mogelijk dat de oplaadcase uit het hoesje valt.
Optimaal gebruiksgemak
De hoes is speciaal ontworpen voor de Airpods. Doordat de hoes voorzien is van alle noodzakelijke openingen, is het heel gemakkelijk om het hoesje in gebruik te nemen. Het is dus niet nodig om het lederen hoesje te verwijderen om de Airpods oplaadcase op te laden via de lightning-aansluiting.
Perfecte pasvorm
De lederen Icarer hoes heeft geen invloed op de openingshoek van de Airpods oplaadcase. Dit zorgt ervoor dat de oplaadcase ongestoord geopend kan worden en de Airpods gemakkelijk eruit gehaald kunnen worden.
Een kwalitatief hoesje
Bij het voelen, optillen en gebruiken van het hoesje wordt meteen al duidelijk dat voor de productie van het hoesje materialen gebruikt zijn van hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat je een innovatief en kwalitatief hoesje ontvangt.
Kenmerken Icarer hoes
• Geschikt voor de Apple Airpods
• Biedt propere bescherming
• Voorzien van alle noodzakelijke openingen
• Perfecte pasvorm
• Kwalitatief en innovatief hoesje
Inhoud
• Icarer lederen hoes voor Apple Airpods

Extra informatie

Merchant

bol.com BE

Brand

ICarer