AFUL Performer 5 Review – Headfonia beoordelingen

Vandaag bekijken we de $ 219 AFUL Performer 5 hybride universele IEM van dichtbij.

Disclaimer: De AFUL Performer 5 is geleverd door HiFiGo. Ik dekte de douanebelastingen voor de IEM.

Inleiding

Hoewel ik geniet van high-end speelgoed zoals ik dat van tijd tot tijd ervaar, schrijf ik nog steeds graag over budgetartikelen. De reden daarvoor is simpelweg omdat ze veel mensen in staat stellen goed geluid te ervaren. Dus als ik bedrijven zie aandringen om de prijzen lager te krijgen dan normaal, waardeer ik ze vooral (als het geluid goed is natuurlijk). Deze IEM is er een die goed presteert voor een kleinere prijs. Als u kijkt naar de gemiddelde prijsklasse in de IEM-markt, begrijpt u wat ik bedoel.

AFUL

AFUL is gewoon een ander mysterieus Chi-Fi-merk waar ik geen idee van had. Toen ik echter uitcheckte, merkte ik dat ze al een gevestigd hebben website al. Er is ook een pagina op Facebook. Het lijkt erop dat ze net op de markt zijn gekomen met een nieuw hybride aanbod, en dit is voorlopig hun enige product, denk ik.

We hebben er altijd naar gestreefd kwaliteitsproducten te ontwerpen die hoogwaardige prestaties leveren tegen een gemiddeld prijskaartje.

AFUL is opgericht in 2018 en na alle inspanningen en oprichting van hun R&D-team besloten ze hun debuut te maken met de Performer 5. Je kunt online veel recensies over deze IEM zien. Men kan zeggen dat ze een goede indruk hebben weten te maken in de markt.

U kunt de AFUL Performer 5 krijgen van HifiGo hier.

Uitvoerder 5

De AFUL Uitvoerder 5 is een hybride IEM met een configuratie van 1+4. De schaal is iets dat “EnvisionTEC High-Precision 3D Printed Acoustic Tube Structure” wordt genoemd.

Voor het afstemmen van de stuurprogramma’s gebruikt AFUL de “RLC Network Frequency Division Technology”. Laten we eens kijken wat ze beweren over deze technologie:

”Om het beste uit de hybride configuratie met vijf drivers te halen, beschikt de Performer 5 over de in-house ontwikkelde RLC Network Frequency Division-technologie. Het zorgt er niet alleen voor dat de verschillende drivers een nauwkeurige frequentieverdeling hebben, maar corrigeert ook hun niet-ideale frequentierespons voor bepaalde frequentiebanden, waardoor de luisteraars een soepele frequentierespons krijgen zonder pieken of onregelmatigheden.

Dit zijn de specificaties:

– Eén krachtige dynamische driver voor low-end

– Vier hoogwaardige, op maat gemaakte gebalanceerde armatuurdrivers (2 midden, 2 hoog)

– Impedantie: 35Ω

– Gevoeligheid: [email protected]

– Frequentiebereik: 5Hz-35kHz

– Passieve ruisonderdrukking: 26dB

– Connectoren: 2-polig 0,78 mm

– Beëindiging: 3,5 mm

Algehele ervaring

De Performer 5 heeft een redelijk goed pakket en biedt een goede unboxing-ervaring. Zodra u de doos opent, wordt u verwelkomd met oordopjes, 6 paar siliconen oordopjes en een draagtas. De behuizing zelf is vrij gewoon en het is niets bijzonders, maar klaart de klus.

De bouwkwaliteit is bovenmaats in deze markt voor een dergelijk budgetniveau. De IEM ziet er erg schoon, netjes en premium uit. Hoewel de binnenkant van de schaal zwart is geverfd, kun je de binnenkant zelfs onder een zaklamp zien. Ik kan zeggen dat de IEM ook mooi verpakt en strak is. De nozzles sluiten naadloos aan op de schalen. Alles is hier mooi en schoon zonder zorgen over de bouwkwaliteit.

De Performer 5 heeft ook een geweldig ontwerp. Het frontje is opvallend en heeft een energieke uitstraling. Ik wou dat dit ontwerp eigenlijk op de hele schaal zelf zat. Dat zou er geweldig hebben uitgezien, maar het is nog steeds heel erg leuk. Al legt Kinera de lat de laatste tijd hoog op die afdeling. Ik hield echter ook van de kabel van deze en het maakt het ontwerp van de IEM mooi af. Ik heb wel eens kritiek op de kabelselecties van bedrijven, maar wat dat betreft geef ik deze 10 op 10.

De pasvorm is uitstekend en de IEM heeft een kleine voetafdruk en is eigenlijk heel dun. Hij steekt dus niet uit je oren en dat zorgt voor een zeer comfortabele ervaring. De meegeleverde tips werken erg goed, maar om je ervaring te verbeteren kun je altijd wat schuim, SpinFit-tips of de nieuwe en populaire Xelastec-tips proberen. Tiprollen is je vriend.

Pagina 2 – Geluid
Pagina 3 – Technische prestaties, vergelijkingen en conclusie

gelinktyoutubeinstagram
Facebooktwitterenredditpinterest

Airpods.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart